sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Barbeja ja muuta mukavaa

Nämä barbiet ovat saaneet jälleen lisävarusteita. Annoin myös näille mallinukeille nimet: vasemman puoleinen on Lisa ja oikean puolemmainen on Barbie. Uusi mallinukke on tulossa, sitten kun olen saanut virkattua sille jotakin kivaa päälle.


Lisa sai uuden sinisen topin. Topin teko oli hieman hankalaa, sillä se oli ensimmäinen mallikappaleeni ja sitä piti sovittaa koko ajan, niin se venyi ja tuli reikiä. Itse asiassa virkkasin koko topin nuken päällä, josta johtuen reiät tuli. Onneksi sain ne paikattua. Muuten topin tekeminen oli helppoa ja nopeaa.


Barbie sai uuden hatun. Sen tekeminen oli aika vaikeaa, sillä ohjeet olivat englanniksi, enkä ollut varma teinkö oikein. No, mutta ihan hyvä siitä kuitenkin tuli. Hattu ei meinannut pysyä barbin päässä, joten laitoin siihen hiuspompulan, joka tukee hattua. Sitä paitsi se näyttää hauskemmalta, kun ponkki on valkoinen ja siinä on kukkia, niin ei hattu ole niin yksivärinen.


Muuta

Tein koukkuamalla lapaset. Onnistuin niissä mielestäni hyvin. Niitä on jo tultu muutama kerta käytettyä, ja ovat ne kyllä lämpimät.


Tässä lapaset toiselta puolelta.

3 kommenttia:

  1. Kiva, kun kävit kommentoimassa vanhaan postaukseeni! :) Minun pitäisikin taas virkata Barbien vaatteita ja erityisesti Kenin vaatteita, sillä ostin viime kesänä kummitytölle poikabarbin, jolla oli vain sortsit jalassa, ja hääpuvun ehdin siihen nuken mukaan laittaa. Tarkoituksena on ollut virkata muutakin miesbarbin vaatetta, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Jospa saisin sinun blogistasi nyt inspiraatiota... :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Hienojahan nämä sinunkin barbinvaatteesi ovat! Tosiaan edelliseen kommenttiin viitaten niin miesbarbeille pitäisi tehdä vaatteita. Niillä on melkein aina päällään tosi niukasti ostettaessa ja meillä ne ovatkin monesti nakuina.. :)

    VastaaPoista
  3. Tiina, kiitos! :)
    MariJ, toivottavasti inspiraatiota löytyy! Munkin varmaan pitäisi kokeilla tehdä miehille joitain vaatteita :D

    VastaaPoista