lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vaatteiden virkkausta barbeille

I'm a Barbie girl, in a Barbie world!



Nyt ollaan siis barbietunnelmissa. Kaivoin varastosta barbit esiin, ja aloin virkkaamaan niille vaatteita. Se oli erityisen hauskaa, joten aion jatkossakin jatkaa sitä. Vaatteiden suunnittelu barbeille on luovaa, koska se on vähän niin kuin pienoismalli oikeasta ihmisestä ja myöhemmin vaatteet voi toteuttaa myös isompana. Sain inspiraatiota eräästä ihanasta blogista:
blogiin pääset tästä


Tässä on virkattu mekko. (Kuva on takaa päin, viestin alussa on edestä päin). Virkkasin mekon ihan omasta päästäni, ja siitä tuli mielestäni onnistunut. Pidän mekon väreistä erityisesti.


Virkkasin barbielle housut. Nekin tein omasta päästäni ja ne ovat myös mielestäni onnistuneet. Seuraavaksi virkkaan tälle barbielle paidan.


Tässä housut lähempää. Voin antaa ohjeen, jos jollakin on sille tarvetta.


Olen nyt saanut kaksi vaatekappaletta valmiiksi, enkä aio lopettaa vielä tähän. On todella kiva katsella onnistuneita töitä barbien päällä. Vaatteet valmistuvat nopeasti ja se tekee tästä jutusta ehkä hauskinta. Eihän sitä koskaan tiedä, kenelle nämä vaatteet tulevaisuudessa päätyvät.


 Pääsiäisjuttuja
Nyt on siis pääsiäinen ja päätin virkata jotakin siihen liittyen. Tämä värikäs pääsiäismuna valmistui nopeasti. Sisällä on tyhjäksi puhallettu kananmuna. Pelottaa, että se särkyy, sillä jos se särkyy, sille ei voi enää mitään, koska se on siellä sisällä :--D Puhalsin sen niin, että laitoin molempiin kananmunan päihin reiät ja puhalsin toisesta reiästä, niin toisesta päästä valui sisukset.

Ensi kerralla esittelen lisää valmistuneita töitäni! :--)
Hyvää pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hei! Ihania barbeja sulla.. ((: Ja osaat tehä toosi hyviä. Tein omilleni tuubihuivin. :D Helppo tehä ja muutenkin kiwa. (:

    Onko nuo kaikki omiasi ? (Barbit.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Onhan niitä kiva tehdä! On kaikki mun omia barbeja :D

      Poista
  2. Kiinnostaa tuo ohje virkatusta barbien housuista

    VastaaPoista